بازداشت‌های پی‌هم و محدودیت‌های وضع شده بر شیعیان افغانستان در ایام محرم
بازداشت‌های پی‌هم و محدودیت‌های وضع شده بر شیعیان افغانستان در ایام محرم
منابع مردمی در شهر کابل از بازداشت شدن یک‌تن به دلیل نصب پرچم عزاداری از سوی استخبارات گروه طالبان در این شهر خبر می‌دهد.

منابع مردمی در شهر کابل از بازداشت شدن یک‌تن به دلیل نصب پرچم عزاداری از سوی استخبارات گروه طالبان در این شهر خبر می‌دهد.

منابع امروز پنج‌شنبه ۲۱ سرطان، به خبرگزاری زنان افغانستان تأیید می‌کنند که این رویداد بعد از ظهر روز چهارشنبه ۲۰ سرطان، در شهر کابل اتفاق افتاده است.

بر اساس اطلاعات منابع، این جوان «احمد علی نظری» نام داشته و یکی از «فراشان زیارت سخی» و «مسجد جامع امام علی» بوده که از سوی گروه طالبان بازداشت شده است.

گفته می‌شود که از سرنوشت آقای نظری هیچ اطلاعی در دست نیست.

این در حالی‌ست که «سید کاظم حجت» مسئول فرهنگی زیارت سخی کابل، دیروز چهارشنبه ۲۰ سرطان، نیز از سوی استخبارات گروه طالبان بازداشت شده بود.

علاوه بر این، گزارش‌ها از هرات به خبرگزاری زنان افغانستان می‌رساند که گروه طالبان حوالی ساعت ۱:۰۰ بامداد امروز پنج‌شنبه ۲۱ سرطان، پرچم عزاداری دهه‌ی محرم را از ناحیه‌های دوازدهم، سیزدهم، «شهرک جبرئیل»، ساحه «کوره‌ ملی» و تعدادی مناطق که شیعیان در آن گشت‌وگذار دارند را پایین آورده و پاره کرده‌اند.

گروه طالبان امسال نیز مثل سال‌های گذشته در چندین ولایت‌ کشور پرچم‌های عزاداری شیعیان را شب‌هنگام پاره کرده و پایین آوردند.

 

خبرگزاری زنان افغانستان

  • نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
  • منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان