تجلیل از مولانا در زادگاهش 
تجلیل از مولانا در زادگاهش 
نشستی تحت عنوان نور عرفان توسط یک دانشگاه خصوصی در بلخ برگزار شد.  

نشستی تحت عنوان نور عرفان توسط یک دانشگاه خصوصی در بلخ برگزار شد.

این نشست درحالی راه‌اندازی می‌شود که گروه حاکم تحمل تصویر و تندیس مولانا را حتی در زادگاهش نداشته و از حضور مقامات محلی بلخ نیز در نشست یادبود از مولانا جلال‌الدین محمد بلخی خبری نیست.

گروهی از فرهنگیان و اساتید دانشگاه که تقریبا همه تحصیل‌یافته دوره نظام قبلی اند میزبان و مهمان این محفل بوده اند.

مولانا جلال‌الدین محمد بلخی که در ایران از او منحیث مولوی یاد و شماری او را مولانای رومی می‌‌نامند در بلخ به دنیا آمد و در قونیه ترکیه با دنیا ودا کرد.

این چهره نام‌آشنا در حوزه ادبیات عرفان به استثنای زادگاهش افغانستان در بقیه نقاط جهان مورد توجه ویژه قرارگرفته، کارگزاران حکومتی فرهنگیان و نهاد های مطرح آکادمیک به بهانه های مختلف از این عارف شناخته شده یاد می‌کنند.

درسال جاری میلادی پاریس پایتخت فرانسه میزبان نشستی از سوی بخش علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) تحت عنوان ۸۰۰ سال با مولانا بود مگر در بلخ با تسلط مجدد طالبان تصمیم‌گیران این گروه تمایلی جهت شرکت در چنین محافل ندارند.

خبرگزاری زنان افغانستان

  • نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
  • منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان