تعلیق معاش کارمندان زن در وزارت معارف
تعلیق معاش کارمندان زن در وزارت معارف
حبیب‌الله آغا، سرپرست وزارت معارف گروه طالبان از تعلیق در آوردن معاش تمام کارمندان زن در ادارات دولتی خبر داده‌ است.

حبیب‌الله آغا، سرپرست وزارت معارف گروه طالبان از تعلیق در آوردن معاش تمام کارمندان زن در ادارات دولتی خبر داده‌ است.

حبیب‌الله آغا، سرپرست وزارت‌ معارف گروه طالبان روز یک‌شنبه ۹ سرطان، طی مکتوبی دستور داده که معاش تمام کارمندان زن تا هدایت بعدی بحالت تعلیق در آید.

دلیل این تعلیق تغییرات در سیستم پرداخت معاش و ابهام در مورد فرمان ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر گروه طالبان عنوان شده است.

ملاهبت‌الله آخوندزاده، چندی پیش معاش تمام کارمندان زن را ماهانه پنج‌هزار افغانی تعیین نموده بود.

در این مکتوب ریاست مالی وزارت معارف خواستار توضیح فرمان هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان شده که آیا فرمان رهبر گروه طالبان تمام کارمندان زن را شامل می‌شود یا تنها کسانی‌که وظیفه اجرا نمی‌کنند.

افزون بر این، ریاست مالی و حسابی وزارت معارف گروه طالبان در این مکتوب گفته است که تطبیق فرمان هبت‌الله نیاز به زمان بیشتر دارد.

مقامات گروه طالبان تا هنوز در این مورد چیزی نگفته‌اند. از قراین معلوم است فرمان رهبر گروه طالبان، مقام‌های زیربط و مأموران را سردرگم کرده و منتظر وضاحت بیشتر رهبر شان است.

با این‌حال، شماری از کارمندان زن روز شنبه ۹ سرطان، در شهر کابل بخاطر تبعیض جنسیتی و کم کردن معاش شان دست به اعتصاب کاری زده بود و نمی خواستند به وظایف شان شرکت کنند.

 

خبرگزاری زنان افغانستان

  • نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
  • منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان