توماس گرینفیلد، نماینده ایالات متحده در سازمان ملل، در اظهارات اخیر خود به شدت از شرایط زنان و دختران در افغانستان تحت حاکمیت گروه طالبان انتقاد کرد و آن را نگران کننده عنوان کرد.
او روز چهارشنبه ۲۸ سنبله، اعلام کرد که گروه طالبان نمیتوانند به زندهگی در دنیایی ادامه دهند که نیمی از جمعیت را از مشارکت در بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و در پیشرفت کشور محروم کردهاند.
گرینفیلد تأکید کرد که نیاز به اقدامات جدی برای پاسخگویی گروه طالبان وجود دارد تا آنها را وادار به تغییر رفتارهای خود کنند.
این نماینده آمریکایی حمایت خود را از تعیین یک نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان اعلام کرد، موضوعی که از ماه جدی سال ۱۴۰۲، از سوی گروه طالبان جنجالبرانگیز بوده و هنوز به نتیجهای نرسیده است.
در حالی که جامعه جهانی به دنبال راهحل برای بحران انسانی در افغانستان است، نگرانیها درباره وضعیت زنان و دختران همچنین در صدر اولویتها قرار دارد.
خبرگزاری زنان افغانستان
- نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
- منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان