سازمان اوچا: اذیت و تهدید طالبان فضای کمک رسانی را ناامن ساخته است
سازمان اوچا: اذیت و تهدید طالبان فضای کمک رسانی را ناامن ساخته است

سازمان اوچا( UNOCHA) یا دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد در افغانستان با نشر گزارشی می‌گوید زنانی که در بخش های خدمات رسانی و کمک های بشردوستانه کار می‌کنند از سوی طالبان مورد آزار و اذیت قرار گرفته و تهدید می‌شوند. این سازمان روزگذشته (چهارشنبه، ۲۳ سنبله ۱۴۰۱)  اعلام کرد که تسلط طالبان بر […]

سازمان اوچا( UNOCHA) یا دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد در افغانستان با نشر گزارشی می‌گوید زنانی که در بخش های خدمات رسانی و کمک های بشردوستانه کار می‌کنند از سوی طالبان مورد آزار و اذیت قرار گرفته و تهدید می‌شوند.
این سازمان روزگذشته (چهارشنبه، ۲۳ سنبله ۱۴۰۱)  اعلام کرد که تسلط طالبان بر افغانستان بر مشارکت زنان در کارهای بشردوستانه تأثیر منفی گذاشته است.
براساس گزارش اوچا:
« زنانی که برای امداد رسانی و کمک های بشردوستانه از خانه بیرون می‌شوند با موجی از آزار و اذیت و تهدیدها مواجه اند و عامل این آزار، تهدید و بدرفتاری‌ها با زنان کمک‌رسان اعضای گروه طالبان استند.»
ولایات نورستان، بادغیس و کندز از جمله ولایت‌هایی اند که زنان فعال در عرصه خدمات بشردوستانه در آنجا بدترین وضعیت را تجربه می‌کنند.
سازمان اوچا همچنان افزوده است که گروه طالبان ضمن محدودیت‌های مختلف بر پوشش لباس و سفر زنان، کارمندان کمک‌رسان را بخاطر  نداشتن محرم شرعی در ایست‌های بازرسی مورد پرسش قرارداده و با آنان بدرفتاری می‌کنند. طالبان حتی با کارمندان مرد نیز به گونه‌ی تهدیدآمیز برخورد می‌کنند.
به گفته‌ی این سازمان «این رفتارهای طالبان، فضای کار و خدمات بشردوستانه در تمامی بخش‌ها به ویژه خدمات صحی، کمک‌رسانی عاجل، سروی نیازمندان و دیگر مأموریت‌های اوچا را برای زنان نامطمئن و ناامن ساخته است.»
به همین دلیل دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه‌ی سازمان ملل متحد می‌گوید این برخوردهای طالبان با زنان، افغانستان را به دشوارترین مکان برای مأموریت‌های بشردوستانه‌‌ی زنان در جهان مبدل کرده است.
اوچا با ابراز نگرانی ازین وضعیت تاکید کرده است که تداوم آن عواقب ویرانگری را بدنبال خواهد داشت.
خبرگزاری زنان افغانستان