سیلاب سنگین در شمال شرق قربانیان بیشماری به جا گذاشت 
سیلاب سنگین در شمال شرق قربانیان بیشماری به جا گذاشت 
منابع محلی در ولایت بغلان می‌گویند؛ شامگاه روز جمعه ۲۱ ثور سال جاری هجری خورشیدی بخش های از ولایت بغلان شاهد ریزش باران شدید و جاری شدن سیلاب بود. 

منابع محلی در ولایت بغلان می‌گویند؛ شامگاه روز جمعه ۲۱ ثور سال جاری هجری خورشیدی بخش های از ولایت بغلان شاهد ریزش باران شدید و جاری شدن سیلاب بود.

به گفته مقامات محلی طالبان در ولایت بغلان ۴۵۰ تن از باشندگان این ولسوالی که عمدتا کودکان، زنان و کهن‌سالان می‌باشند، در جریان این سیلاب جانباخته و بیشتر منازل در ولسوالی نهرین و نواحی همجوار آن از بین رفته و حدود ده هزار جریب زمین زراعتی نیز تخریب گردیده است.

اما منابع محلی در ولایت بغلان تعداد تلفات برخاسته از سیلاب شامگاه روز جمعه در این ولایت را بیشتر دانسته می‌گویند؛ مراکز درمانی در ولایت بغلان قادر به درمان مجروحین سیلاب اخیر نیست. در همین حال اداره هوا شناسی افغانستان خبر داده است که امروز نیز شمال شرق افغانستان به ویژه ولایت بدخشان شاهد ریزش شدید باران و وقوع سیلاب خواهد بود.

وقوع سیلاب در ولایت بغلان شدیدترین رقم تلفات را طی یک سال گذشته به جا گذاشته و در کنار ولایت بغلان ولایت تخار غور و هرات نیز شاهد ریزش باران و جاری شدن سیلاب بوده است.

به اساس آمار رسیدگی به حوادث طبیعی طی سال سپری شده خورشیدی نزدیک به ۳۰۰ تن بر اثر رویداد های طبیعی در ۲۳ ولایت کشور جان شانرا از دست داده اند.

  • نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
  • منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان