غزل یکی از اعضای تیم دختران رباتیک افغانستان در مسابقه جهانی رباتیک “فرست گلوبل” که در آتن، پایتخت یونان برگزار شده بود، موفق به اخذ دو مدال شد.
تیم دختران رباتیک افغانستان با نشر پیامی در صفحه میتا(فیسبوک) گفته است که غزل به عنوان جوانترین عضو تیم در مسابقه “فرست گلوبل” اشتراک کرده و همزمان مسوولیت کاپیتان تیم و نیز هدایتکنندهی رباتها را به عهده گرفته بود.
غزل در رقابتهای فرست گلوبل-۲۰۲۴ که روز جمعه، ۶ میزان، در یونان برگزار شده بود، توانسته از بین نمایندگان ۱۹۰ کشور دو مدال به دست بیاورد. این تیم مدالهای «سیفتی اوارد/ Safety Award» و «میدیا چلنج/ Media Challenge» رقابتهای فرست گلوبل-۲۰۲۴ را از آن خود کرده است.
تیم رباتیک دختران افغانستان گفته است که غزل با وجود چالشهای فراوان پرچم افغانستان را برافراشته نگه داشت و مقاومت و درخشش دختران افغانستان را به بهترین نحو ممکن به معرض نمایش قرار داد.
سال گذشته این تیم توانسته بود تا مدال نقره مسابقه “فرست گلوبل-۲۰۲۳” را از آن خود کنند. سایر اعضای این تیم در کشور بریتانیا و کانادا حضور داشتند و بخاطر عدم صدور ویزا از سوی یونان نتوانستند در این مسابقه اشتراک کنند، ولی غزل چون مقیم اروپا بود توانست وارد یونان شود و از تیم افغانستان نمایندگی کند.
خبرگزاری زنان افغانستان
- نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
- منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان