مسوولان اطلاعات و فرهنگ بامیان: آمار گردشگران در بامیان افزایش یافته است.
مسوولان اطلاعات و فرهنگ بامیان: آمار گردشگران در بامیان افزایش یافته است.

همزمان با رسیدن فصل گردشگری در بامیان، مسوولان اطلاعات و فرهنگ می‌گویند، در چند هفته اخیر شمار گردشگران در این ولایت افزایش یافته است، بر اساس محاسبات آنان در دو هفته‌ی پس از عید رمضان، بیش از دوازده‌ هزار تن گردشگر به این ولایت سرازیر شده است. سیف‌الرحمن محمدی رییس اطلاعات و فرهنگ بامیان به […]

همزمان با رسیدن فصل گردشگری در بامیان، مسوولان اطلاعات و فرهنگ می‌گویند، در چند هفته اخیر شمار گردشگران در این ولایت افزایش یافته است، بر اساس محاسبات آنان در دو هفته‌ی پس از عید رمضان، بیش از دوازده‌ هزار تن گردشگر به این ولایت سرازیر شده است.
سیف‌الرحمن محمدی رییس اطلاعات و فرهنگ بامیان به خبرگزاری زنان افغانستان می‌گوید که به منظور توسعه صنعت توریزم تلاش‌ می‌کند تا بتواند پای بیشتر گردشگران داخلی و خارجی را به این ولایت بکشاند.
پس از زراعت و مالداری صنعت گردشگری مهترین بخش عایداتی برای باشندگان بامیان محسوب می‌شود. شهروندان بامیان با ارائه خدمات غذایی، مکان‌های بودباش، ترانسپورت و فروش تولیدات محلی مانند قروت، قیماق، مسکه و فرآورده‌های دستی، سالانه در آمد خوبی از دریچه صنعت گردشگری کسب می‌کنند.
فاطمه خانم کهن سالی است که در نزدیکی پارک ملی بند امیر مصروف فروش تولیدات دست‌باف خویش است. او می‌گوید در سال‌های پیش با فروش صنایع دستی، مصارف یازده عضو خانواده‌ی خود را بخوبی تامین می‌کرد. بانو فاطمه می‌افزاید، هرچند میزان در آمد شان در مقایسه با سال‌های پیش کاهش یافته است، اما او امیدوار است که امنیت در سراسر کشور تامین گردد تا کار و زار آنان نیز رونق پیدا کند.
خانم نازنین کاظمی یک تن از گردشگران از کابل به بامیان آمده. او در پاسخ به سوال می‌گوید میزان گردشگران در تناسب به سال‌های پیش کم به نظر می‌رسد. او علاوه می‌کند که پیمانه‌ی حضور زنان در پارک ملی بند امیر بسیار نا امید کننده است. سال‌های پیش زنان حضور پر رنگی داشتند و همه وقت شاهد حضور گسترده‌ی زنان بودیم.
بامیان با داشتن پارک ملی بند امیر، پیکره‌های بودا، شهر غلغله، شهر ضحاک و مکان‌های تاریخی و تفریحی دیگر محراق توجه گردشگران داخلی و خارجی بوده که سالانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی را میزبانی می‌کند.