مقامات محلی گروه طالبان در ولایت کاپیسا از جان باختن یک کودک ۹ ساله و زخمی شدن ۳ کودک دیگر در نتیجهی انفجار سرگلولهی هاوان، در این ولایت خبر دادهاند.
عبدالفتاح فائز، سخنگوی فرماندهی امنیهی گروه طالبان در ولایت کاپیسا در خبرنامهای بیان کرده است؛ این رویداد بعد از ظهر روز پنجشنبه ۱۷ جوزا، در منطقهی «قلعه سرکاری نوآباد» از مربوطات حوزه دوم امنیتی شهر محمودراقی اتفاق افتاده است.
سخنگوی فرماندهی امنیهی گروه طالبان در ولایت کاپیسا، گفته است در نتیجهی انفجار سرگلولهی هاوان بهجامانده از جنگ در این ولایت یک کودک ۹ ساله جان باخته و ۳ کودک دیگر زخمی شدهاند.
فائز اضافه کرده است؛ قربانیان این رویداد ۳ پسر و یک دختر، همه اعضای یک خانواده بودند که از ۳ تا ۹ سال سن داشتند.
مواد انفجاری برجای مانده از جنگهای گذشته و ماینهای جاسازی شده بارها جان کودکان را در بخشهای مختلف کشور گرفته است.
خبرگزاری زنان افغانستان
- نویسنده : خبرگزاری زنان افغانستان
- منبع خبر : خبرگزاری زنان افغانستان